středa 7. prosince 2016

Kouzelné zimní běhání

Né každý běhá rád v zimě, ale když je venku takové počasí, jako dnes u nás, tak to snad ani nejde nevyběhnout.


Já jsem dnes měla v plánu jen krátký půlhodinový běh (v rámci Adventní výzvy) a pak jsem chtěla jet plavat. Ale jak už to tak bývá, plány se většinou změní. 

Když jsem ráno odvedla holky do školy a do školky, tak už cestou zpět jsem začala vymýšlet, kam bych tak dnes mohla běžet. Všude krásně bílo, vycházelo slunce a zima tak akorát. Vymyšlenou trasu jsem v hlavě měnila stále dokola, až jsem se rozhodla, že prostě boběžím a uvidím, kam mě to bude táhnout.

Většinou s telefonem neběhám, ale dnes jsem ho vzala, protože jsem měla pocit, že to prostě bude potřeba zdokumentovat. 

A teď bych se o tu zimní nádheru chtěla podělit :).















No není to nádhera? Komu by se v takovém počasí nechtělo jít běhat?


Mějte se krásně a užívejte si zimní běhání.

Skyler


3 komentáře:

  1. Já bohužel běhání moc nedávám, jen kraťoučké vzdálenosti (především problém s klouby), ale naprosto si užívám chůzi. Rychlou. Alespoň rychlostí 5km/h. Mám pocit, že za sebou zanechávám všechny starosti. Skvěle to čistí hlavu. Naprosto to miluju :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja beham od jara do podzimu, ale mam chut behat i ted v zime. Poradite mi, ktere triko z techto si koupit na zimu - https://www.precisshop.cz/termopradlo/trika-s-dlouhym-rukavem/damske-trika-s-dlouhym-rukavem/ a jaky je mezi nimi rozdil? Dekuji moc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj Petro, myslím, že jakékoli triko z toho odkazu bude na zimní běhání v pohodě. Nějaké zvláštní rozdíly mezi nimi asi nebudou. Já osobně mám na zimu dvě funkční trička s dlouhým rukávem z Lidlu a slouží mi moc dobře :). Kdybych si měla vybrat nějaké z toho odkazu, tak jdu asi do Craftu. Měj se hezky a ať to běhá!

      Vymazat