neděle 17. dubna 2016

Kari Traa Urban Training podruhé

Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš? V případě Kari Traa Urban Trainingu klidně i třikrát! První náš trénink s Kari Traa, který se konal v Ostravě nás se Skyler tak zaujal, že když jsme letos někdy v únoru zjistily, že první trénink v sezóně 2016 je vyhlášen na Ostravici v Beskydech, neváhaly jsme a hned se přihlásily. Těšily jsme se hodně a měly jsme na co!




Ani tentokrát nás trénink nezklamal a proti Ostravě měl navíc i několik  plus. 
Prvním byla zvolená lokalita - Ostravice v Beskydech, podhorská vesnička, trénink v přírodě, běh kolem řeky. I když jsme zůstaly dole ve vsi a nepouštěly se do kopců, stálo to za to. V Ostravě se nám líbilo hodně, ale Ostravice byla ještě lepší a vůbec nám nevadilo, že to byl spíše "village" než  "urban" training.



Druhé plus: vyšlo nám krásné počasí. Když jsme jely loni na podzim do Ostravy, nasedaly jsme do auta během hustého lijáku. Letos jsem nasedala v krátkém rukávu. Pravda, pod horami trošku fučelo a bylo chladněji, ale sluníčko svítilo celou dobu a při některých cvicích jsme vyloženě cítily jak se opékáme a přijímáme vitamín D.







A do třetice? Daly jsme si pořádně do těla! Ne, že bychom se v Ostravě flákaly, ale tento trénink nám oběma připadal o dost výživnější. Břišňáky dostaly zabrat dokonale při "povalování se" na louce, stejně tak zadek a nohy při dlouhých výpadech. Ruce se taky procvičily, hlavně při cvičení ve dvojicích. Mezi stanovišti se přebíhalo a i přeběhy zde byly trošku delší = lepší než v Ostravě. Rozhodně jsme se tedy nenudily a ještě následující dva dny nám nedovolily na trénink zapomenout. Jo, svaly bolely jako čert.

Nemůžu samozřejmě opomenout, že jsme opět dostaly výbornou tyčinku Raw-Bite a krásné triko Kari Traa. Klidně přiznáváme, že i ono bylo, kromě dvouhodinového cvičení, velkým tahákem na akci.





A bonus na konec? Ano byl. Trénink jsme se Skyler zakončily na golfovém hřišti v Ostravici, kde jsme si dopřály zaslouženou odměnu - moc dobré jídlo a pití a příjemnou chvíli, dětmi nerušeného, povídání. Užily jsme si bezva den.


Tak zase příště na Kari Traa Urban Training!



Pat a Skyler



Žádné komentáře:

Okomentovat